FB

— BIO A+O.E. Organic Styling —

En/It/Nl/De

— Biologische certificaten —

Leer hoe je ze kan herkennen

LEES MEER

Pas op voor fake biologisch en natuurlijke

LEES MEER

Gezondheidsrisico's door

LEES MEER
Abc del cosmetico Bio... Una mela è Bio se è certificata, un cosmetico è Bio se è certificato!

Gezondheidsrisico's als gevolg van het gebruik van niet-gecertificeerde cosmetische producten.

Hieronder is een voorbeeld, omdat helaas de schade aan uw gezondheid en het milieu aanzienlijk is omdat er meerdere schadelijke ingrediënten door de wet toegelaten worden maar verboden zijn voor biologische certificering.
U bent slachtoffers door uw onwetendheid en dat wordt uitgebuit door de fabrikanten van deze cosmetica.

Door het gebruik van silicone en petroleum producten kunnen je huid en haar niet ademen , ze zorgen voor glanzend haar maar, onder die siliconen, verouderen huid en haar en raken deze beschadigd.

Denk enkel maar aan het feit dat badkamers afgedicht worden met siliconenkit.

Bovendien, het regelmatig gebruiken zou kunnen leiden naar allergische reacties en lelijke vlekken.

Negatieve effecten van siliconen op haar

Producten zoals shampoo en conditioner bevatten siliconen om haar te coaten, deze dus volledig te ommantelen met een filmlaagje voor een zijdezacht effect. Het haar word bedekt door deze filmlaag die niet positief is, omdat het uitsluitend de schade bedekt en niet verhelpt.
Onder deze filmlaag gaat het haar gewoon verder met het vervallen van de kwaliteit omdat het niet kan ademen.
Het haar wordt verstikt door de chemische siliconen filmlaag. Het heeft hetzelfde effect als het plaatsen van een plastic zak op je hoofd en dat voor weken lang.

Over de lange termijn gezien, lichte silicone droogt haar uit en bevordert daardoor gespleten haarpunten. Zware siliconen, aan de andere kant, maken het haar weer zwaar.
Alsof dit nog niet genoeg is , ze hebben de neiging om het haar en hoofdhuid vet te maken,waardoor je gedwongen word om je haar vaker te wassen. Het effect verkregen met producten die siliconen bevatten is dus alleen zuiver esthetische op de korte termijn en anti-esthetisch en ongezond op de lange termijn.
Vergeet niet dat chemische stoffen niet worden gebruikt voor uw welzijn, maar omdat ze goedkoper en eenvoudig te gebruiken in cosmetische formules zijn en goede maar frauduleuze eindresultaten verzorgen.
De echte waarheid is dat ze serieuze schade aanbrengen aan je schoonheid en gezondheid. Het zelfde gebeurd wanneer chemische stoffen worden gebruikt in de landbouw of fruit word vergiftigd!